Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Digiloket | Informatiepunt digitale overheid

Digiloket | Informatiepunt digitale overheid

Heb je een digitale vraag? Wij helpen je graag verder. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid met vragen over het online contact met de overheid en bij het DigiLoket met vragen over het gebruik van je eigen computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader. Beide op hetzelfde moment in je eigen Bibliotheek.

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Voor de meesten is het heel vanzelfsprekend en makkelijk om in mee te gaan. Maar voor veel mensen is het juist heel lastig. Geldt dat ook voor jou? Kom dan naar de Bibliotheek Staphorst, want wij vinden het heel belangrijk dat iedereen mee kan (blijven) doen in onze digitale samenleving.

Hoe vraag je een DigiD aan? Hoe werkt de Donorregistratie? Hoe schrijf je je in op de website van de woningcorporatie? Hoe maak je een mailadres aan? Hoe verstuur je een WhatsApp? Hoe zet je een e-book op de e-reader? Hoe vul je digitaal een formulier in? Met deze en andere digitale vragen helpen onze vrijwilligers van het DigiLoket | Informatiepunt Digitale Overheid je graag en met respect voor je privacy verder. Kom gerust langs tijdens de open inloop op maandagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur.

Liever op een ander moment je vraag stellen? Neem dan contact met ons op via  of 0522-462044. Onze vrijwilliger zal dan een afspraak met je maken.

 

 

Datum maandag 20 november 2023
Tijd 14:00 tot 16:00 uur
Waar Bibliotheek Staphorst
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Gratis