Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Workshop: Alle ballen in de lucht houden, kan dat?

Workshop: Alle ballen in de lucht houden, kan dat?

Online activiteit werk en inkomen

Ben jij ook een van die mensen die het een uitdaging vindt om alle ballen in de lucht te houden? Dan ben je niet alleen! Met een steeds drukkere agenda is het niet altijd voor de hand liggend om dag in dag uit zowel je werk als sociale verplichtingen werkbaar te maken. En wat als je jezelf zou toelaten om de ballen ook eens op de grond te laten vallen? In deze workshop ga jij ontdekken welke vorm van balans voor jou werkt. De docent is Michèle Lippus.

Wat gaan we doen?
Na de kennismaking gaan we aan de slag met oefeningen om te ontdekken welke ballen je liever laat liggen en wat je mee de toekomst in neemt. We brengen in kaart wat er al goed gaat en kijken naar waar je nog tegen aan hikt. Samen ontdekken we in deze interactieve workshop wat je anders kan doen en welke balans het beste zal werken in jou persoonlijke situatie. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio en vergroot op deze manier je lokale & sociale netwerk. 

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Deze activiteit is onderdeel van een samenwerking tussen Overijsselse Bibliotheken. De aanmeldingen worden centraal verwerkt. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar .

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten
Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

Bekijk hier alle activiteiten.

Datum vrijdag 23 september 2022
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+), Senioren (60+)
Soort activiteit Training
Prijs Gratis