Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Muziek op schoot 27 mrt.

10.00-11.00 uur
Muziek op schoot 27 mrt.

Samen met je kind genieten van een sfeervol prentenboek. Voorlezen en muziek maken bij grote, schitterende platen. En blijf vooral niet stil zitten! Speel mee op eenvoudige instrumenten, zing uit volle borst en beweeg met kleurrijke materialen. Zo wordt samen lezen wel héél leuk!

Daniëlla Snijders van Doomijn Kinderopvang weet kinderen op een bijzondere manier te boeien. Voorlezen en muziek combineert zij tot een uitdagende, speelse workshop met veel ruimte voor inbreng van de kinderen.

Deze activiteit is een samenwerking tussen Bibliotheek Staphorst en Doomijn Kinderopvang.

De activiteit is gratis, aanmelden is niet verplicht maar we vinden het wel fijn om te weten of je komt i.v.m. het klaarzetten.

Woensdag 27 maart
Bibliotheek Staphorst