Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek!

Wegens de coronacris is het tot 1 september mogelijk om uw aangifte te doen voor de inkomstenbelasting als u een DigiD-machtigingscode heeft.

Is het invullen van de aangifte voor u een moeilijke opgave? Dan kunt u hulp vragen.
Vrijwilligers van de ouderenbonden in Overijssel willen u helpen.

Daarbij zijn wel een paar richtlijnen:

• De hulp wordt geboden tot 1 september op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddagen.
  • Uw inkomen is maximaal 35.000 euro als u alleenstaand bent en 50.000 euro voor echtparen;
  • De hulp is niet gratis. Leden van ouderenbonden betalen 15 euro per adres. Bent u geen lid dan betaalt u 30 euro per persoon (ter plekke kan men, indien gewenst, lid worden van een ouderenbond).
  • U moet beschikken over een eigen DigiD. Beschikt u hier niet over, dan kunt u een medewerker van de bibliotheek vragen u te helpen bij de aanvraag van een DigiD.
  • U kunt een afspraak maken via het mailadres van de bibliotheek () of bij één van de medewerkers van de bibliotheek tijdens de openingstijden. U ontvangt dan ook een lijst met een overzicht van mee te brengen gegevens bij uw afspraak.

Wij helpen u graag verder, maar het is wel goed te weten dat u altijd zelf verantwoordelijk blijft voor uw aangifte.

Bibliotheek Staphorst is weer open van maandag t/m donderdag van 14.00-17.00 en vrijdag van 14.00-20.30 uur. Rouveen gaat vanaf dinsdag 7 juli open van maandag t/m vrijdag 7.30-17.30 uur. Elke woensdag en donderdag personeel aanwezig van 15.00-17.00 uur.