Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Studiekring 50+

Op zoek naar een leuke uitdaging?  Dan heeft de Bibliotheek misschien iets voor u: een Studiekring.

In navolging van de succesvolle start in andere plaatsen in Nederland is ook in de bibliotheek Staphorst een Studiekring gestart.

Laat u vooral niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaring en inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses .

Een studiekring is zeer geschikt voor 50-plussers die weten dat thuis een heerlijke plek is maar die ook hebben ontdekt dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen het leven kunnen verrijken.

Elke eerste dinsdag van de maand komt de Studiekring bij elkaar in de Openbare Bibliotheek in Staphorst.

De bijeenkomsten duren maximaal anderhalf uur, van 10.00-11.30 uur.

Heeft u belangstelling om eens kennis te maken met de Studiekring, geeft u dat dan door aan:

Tel: 0522 – 46 20 44

Datum dinsdag 3 augustus 2021
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Capaciteit 10
Beschikbaar 10
Waar Bibliotheek Staphorst
Voor wie Senioren (60+), Volwassenen (18+)
Soort activiteit Lezing
Prijs Gratis