Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Studiekring, ik?

Informatiebijeenkomst
Studiekring, ik?

Op zoek naar een leuke uitdaging?  Dan heeft de Bibliotheek misschien iets voor u: een Studiekring.

In navolging van de succesvolle start in andere plaatsen in Nederland gaat de bibliotheek Staphorst samen met SWS een studiekring starten.

Laat u vooral niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaring en inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses .

Een studiekring is zeer geschikt voor 50-plussers die weten dat thuis een heerlijk plek is maar die ook hebben ontdekt dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen het leven kunnen verrijken.

Eenmaal per twee weken komt de studiekring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Voor belangstellenden is er op  dinsdag 7 mei 2019 de mogelijkheid  kennis te komen maken met het fenomeen Studiekring. We treffen elkaar dan in de Openbare Bibliotheek in Staphorst en beginnen om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 11.30 uur.

Het zou wel fijn zijn als u zich vooraf meldt bij een van beide contactpersonen:

,  0522 – 46 20 44
,  0522 – 46 51 43