Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Kinderboekenweek - Mysteriespel

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Neem dan tijdens de Kinderboekenweek je tablet of smartphone mee naar de bibliotheek en speel het Mysteriespel.

Neem je smartphone of tablet mee!

Er gebeuren een aantal vreemde dingen en niemand weet wat. Kun jij uitvogelen wat er aan de hand is? De eigenaardige bal, de verloren camera, het geheim van het onzichtbare drankje en het op hol geslagen huis... Er moet een verklaring voor zijn. Door hints te verzamelen en de juiste beroepen in de juiste situatie te kiezen, kom je telkens een stapje dichter bij de oplossing.

Kinderboekenweek - thema: Worden wat je wil

Dit is een activiteit in het kader van de Kinderboekenweek met als thema: Worden wat je wil.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed in rekenen bent, of juist in tekenen. Tijdens de Kinderboekenweek kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later.

Datum woensdag 6 oktober 2021
Einddatum zaterdag 16 oktober 2021