Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Kinderboekenweek 2021: Op de foto in je droombaan

Op zoek naar een leuke én leerzame activiteit voor je kind? Kom dan naar de Bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek (6 t/m 17 oktober) die in het teken staat van beroepen. Kinderen ontdekken allerlei beroepen onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over later en te dromen over de toekomst!

Weet jij al wat je later worden wilt? Kom, zonder aanmelding, naar de Bibliotheek Staphorst en word wie jij wilt! Eerst lekker snuffelen in de boeken op zoek naar een toffe achtergrond en daarna op de foto. Je mag natuurlijk een bijpassend outfit van huis meenemen. De foto van jouw keuze wordt geprojecteerd op een greensceendoek. Op de foto zie je jezelf in deze foto: hoe tof is dat! De gemaakte foto krijg je thuisgestuurd via e-mail.

Vrije inloop!

Datum vrijdag 15 oktober 2021