Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Boek aan huis service

Gepubliceerd op: dinsdag 12 mei 2015
Boek aan huis service

De bibliotheek komt bij u thuis.

Stel, u leest graag, maar naar de bibliotheek komen is een probleem voor u. Dan heeft Bibliotheek Staphorst dé oplossing: Boek-aan-huis service. Als u in de gemeente Staphorst woont, komen de medewerkers van de bibliotheek bij u thuis!

Hoe werkt het?

Nadat u Boek-aan-huis service hebt aangevraagd, komt er een vrijwilliger bij u op bezoek om u meer te vertellen over deze service. In dit gesprek kunt u aangeven naar welke boeken en onderwerpen uw belangstelling uitgaat. Daarna wordt u ongeveer eenmaal per zes weken of in overleg door dezelfde vrijwilliger thuis bezocht. Boeken aanvragen kan ook, die worden dan – indien voorradig – een volgende keer voor u meegenomen. Hebt u internet, dan kunt u zelf in de catalogus van de bibliotheek kijken welke boeken, cd’s, dvd’s enzovoort de bibliotheek allemaal heeft.

Wat kunt u allemaal lenen?

• Familie- en streekromans, detectives en thrillers, biografieën, fantasy e.d.
  • 'Grote letter' boeken in verschillende genres
  • Nederlandse romans (literatuur)
  • Romans in buitenlandse talen (beperkte keuze)
  • Informatieve boeken over onderwerpen zoals hobby’s, kunst, natuur, reizen, computers, gezondheid enzovoort
  • Luisterboeken

Wat kost het?

U kunt van de boek-aan-huis service gebruikmaken als u een abonnement van de bibliotheek hebt. Dit abonnement kost € 41,- per jaar. Vanaf 65 jaar kost het abonnement €40,- per jaar. Bent u nog geen lid van de bibliotheek? Dan schrijven we u graag in. Aan de Boek-aan-huis service zijn geen extra kosten verbonden.

Hebt u belangstelling?

Bel dan met de bibliotheek Staphorst  en vraag naar de contactpersoon voor de Boek-aan-huis service, mw. F. Schaaf (tel 0522-46 20 44) of stuur een mail naar en vermeld in het onderwerp 'Aanvraag Boek-aan-huis service'.