Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Belangrijke mededeling omtrent reserveringen!

Gepubliceerd op: zaterdag 31 oktober 2015
Belangrijke mededeling omtrent reserveringen!

Het reserveren van boeken binnen Overijssel is gratis. Service van de bibliotheek!

Helaas komt het regelmatig voor dat klanten hun reserveringen niet ophalen. Dit is jammer want anderen moeten daardoor langer wachten. Bovendien is het een kostbare aangelegenheid. Het boek moet worden opgezocht , op transport gezet en vervoerd naar de bibliotheek, daarna verwerkt en klaar gezet worden voor de lener. Vervolgens wordt het niet opgehaald  en kan het  weer retour .

Vanaf 1 januari 2016 rekenen we daarom € 1,- voor elke niet op tijd opgehaalde reservering.

De reserveringen blijven 10 dagen voor u klaar staan. Haalt u uw reservering op tijd op dan blijft deze service natuurlijk gewoon gratis. Haalt u het gereserveerde materiaal na 10 dagen op dan brengen wij €1,- in rekening.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw reservering op te halen ivm bv. vakantie of ziekte, geef dit tijdig aan ons door.

Voor het ontvangen van uw reserveringsbericht is het van belang dat wij een juist email adres hebben. Wilt u dit controleren?