Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Gepubliceerd op: vrijdag 28 april 2017
Wijziging kosten cd-aanvragen

Wat verandert er?
Met ingang van 1 mei worden er kosten in rekening gebracht voor alle cd-aanvragen. Iedere keer als je een cd aanvraagt kost dat geld:

€ 2,00 per cd als deze uit de collectie van een Overijsselse Bibliotheek of de Muziekbank komt en
€ 3,00 per cd voor aanvragen bij het CDR.

Wat betekent dit voor je?
Je kunt nog steeds cd’s aanvragen die niet beschikbaar zijn in onze collectie. Alleen zijn deze aanvragen niet meer kosteloos.
Als je in het catalogussysteem een cd aanvraagt die niet in onze collectie zit, krijg je een melding van het bedrag dat hiermee gemoeid is.
Je wordt dus nooit verrast door onverwachte kosten.

Zodra de cd in de ontvangende Bibliotheek voor je wordt klaargezet, wordt het verschuldigde bedrag ten laste gebracht van je lenerspas.
Heb je geen tegoed op je pas? Dan wordt het bedrag op de pas geregistreerd.
Dit bedrag kan je contant op locatie of digitaal met iDeal in jouw MijnBibliotheek-omgeving betalen.