Mijn Bibliotheek

Laden...
Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Certificaten Digisterker uitgereikt

De Bibliotheek heeft in samenwerking met SWS de cursus Digisterker aangeboden. Twee cursisten hebben deelgenomen en de cursus met goed gevolg afgerond. Zij leerden hoe de digitale dienstverlening van de overheid werkt. Want je kan steeds meer zelf digitaal regelen. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, belasting invullen of je huur- en zorgtoeslag aanvragen. Steeds vaker moet je een DigiD code gebruiken. Dat is handig, maar voor veel mensen ook moeilijk. De bibliotheek kan helpen!

Deze cursus wordt meerdere keren per jaar aangeboden. Heeft u interesse neem dan met ons contact op.

Vraag voor meer informatie en aanmelding naar de folder in de Bibliotheek of bij SWS. Aanmelden kan ook via o.v.v. Cursus Digisterker of Basiscursus Windows. Of telefonisch via Bibliotheek Staphorst (0522 462044) of SWS (0522 465 143).