Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Cursus Digisterker en Basiscursus Windows

Gepubliceerd op: vrijdag 22 december 2017
Cursus Digisterker en Basiscursus Windows

Handig die digitale wereld, maar wat kan ìk er allemaal mee ? De Bibliotheek helpt u graag op weg !

Wilt u leren omgaan met de computer, tablet en alles wat daarbij hoort? De Bibliotheek biedt in samenwerking met SWS cursussen aan begin 2018.

Cursus Digisterker

Bent u al wat handiger met computers? En wilt u meer weten over de digitale dienstverlening van de overheid? Bijvoorbeeld hoe een DigiD aangevraagd kan worden en of u recht heeft op toeslagen? Kies dan voor de cursus Digisterker. Tijdens deze cursus leert u hoe de elektronische dienstverlening van de overheid werkt.

Data:
5 , 12, 19 en 26 februari 2018. Maandagochtend 9.30 -11.30 uur.
Het gaat om 4 bijeenkomsten van 2 uur. Deelname aan de cursus kost €6,00 per dagdeel incl. koffie/thee en lesmateriaal. U kunt gebruik maken van de speciaal beveiligde laptops voor gebruik van diensten van de overheid.

Basiscursus Windows

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, geldzaken regelen, een reis boeken, toeslagen aanvragen. Laat u niet verrassen en leer nu omgaan met de computer! Deze cursus is vooral gericht op mensen die nauwelijks of nooit met een computer hebben gewerkt. Onderwerpen zijn computer aanzetten, typen, tekst aanpassen, internet, email versturen. Het gaat om 8 lessen. De kosten zijn € 6,00 per dagdeel (2 uur) incl. koffie/thee en lesmateriaal. U kunt als u dat wilt, op de les gebruik maken van uw eigen laptop/tablet. Dit wordt zefls aangeraden omdat u hiermee bekend bent.
De cursus start bij voldoende deelname begin 2018.

Locaties:
Dienstencentrum, Berkenlaan 1, Staphorst. Maandagmiddag 13.15-15.15 uur.
Kamperfoeliestraat 4a, Ijhorst. Woensdagavond 19.30-21.30 uur.

Vraag voor meer informatie en aanmelding naar de folder in de Bibliotheek of bij SWS. Aanmelden kan ook via o.v.v. Cursus Digisterker of Basiscursus Windows. Of telefonisch via Bibliotheek Staphorst (0522 462044) of SWS (0522 465 143).