Mijn Bibliotheek

Laden...
Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Kinderboekenweek 2018: Kom erbij!

Van 3 tot en met 14 oktober 2018 staat het thema ‘Vriendschap’ centraal, onder het motto ‘Kom erbij!’. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Jozua Douglas. De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is illustrator Milja Praagman.

Vriendschap is belangrijk voor iedereen. Het is gezellig om vrienden te hebben. Je leert hoe je met elkaar moet omgaan, maar je leert ook veel over jezelf. Kortom, vriendschap is waardevol en er zijn dan ook heel veel boeken over geschreven. En weet je wat het mooie is? Als vriend van de Bibliotheek mag je ze allemaal lezen! Daarnaast organiseren we leuke activiteiten  tijdens de Kinderboekenweek.

De Kinderboeken Doekrant voor jou!

Kom tussen 3 en 14 oktober naar de Bibliotheek en ontvang gratis de speciale Kinderboeken Doekrant voor 8 tot 12-jarigen. Een krant vol met spelletjes, raadsels, puzzels en informatie over jeugdboeken (op=op). Ben jij de expert en weet je alles op te lossen? We leggen graag een exemplaar voor je klaar. Mail ons gerust.

Kinderboekenweekgeschenk

De eilandenruzie is het Kinderboekenweekgeschenk 2018. Een geweldig nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana. Geschreven door Jozua Douglas, met illustraties van Elly Hees. Het Kinderboekenweekgeschenk wordt jaarlijks tijdens de Kinderboekenweek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van ten minste € 10,- aan kinderboeken.

Prentenboek van de Kinderboekenweek

Milja Praagman schreef en tekende het prentenboek van de Kinderboekenweek genaamd Kom erbij. Het prentenboek is vanaf 3 oktober, de eerste dag van de Kinderboekenweek, in de boekwinkel te koop voor € 6,95.