VakantieBieb

Goed nieuws voor vakantie vierende fans van digitale boeken: de VakantieBieb is weer geopend. We bieden tijdens de zomervakantie enkele tientallen gratis ebooks voor vakantiegangers. De app is al vanaf 1 juni geopend. Met een speciaal aanbod voor basisscholen en vanaf 1 juli voor volwassenen.

Titels voor jongeren
De VakantieBieb heeft ook nu weer grappige, avontuurlijke en spannende boeken, een leuke collectie met voor elk wat wils. Kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar kunnen bijvoorbeeld 'Die mop is top', De rioolridder en Met opa door europa. Voor kinderen tussen 9 – 12 jaar is er o.a. De zevensprong, Floor trekt door! en Gips. Ook voor jongeren 12-15 en 15-18 jaar staan leuke boeken klaar zoals Dit is geen dagboek van Erna Sassen. Ook zijn er 6 romans toegevoegd die geschikt zijn voor deze leeftijd en per 1 juli te lezen zijn zoals 'Zomervacht' van Jaap Robben.

De Bibliotheek heeft voor basisscholen een lespakket ontwikkeld, met allerlei suggesties om leerlingen vanaf 6 jaar in de maand juni klassikaal kennis te laten maken met de VakantieBieb, zodat ze in hun zomervakantie met plezier gaan lezen.

Volledig leespakket in VakantieBieb

Vanaf 1 juli voegt de Bibliotheek romans aan het pakket toe. Dan is het totale leespakket gratis en voor iedereen beschikbaar. De VakantieBieb blijft open t/m 31 augustus.

Gratis downloaden
De applicatie Vakantiebieb is gratis te downloaden via Google Play en in de App Store. Zie de website vakantiebieb.nl voor meer informatie.