BoekStart 10 jaar

Boekstart voor baby’s bestaat 10 jaar. Dit feestelijke feit wordt natuurlijk gevierd. Bijna alle bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart.
Ouders van baby’s in Staphorst ontvangen via het consultatiebureau een brief met waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het Boekstartkoffertje op te halen.

Vanwege het jubileumjaar is er een extra verrassing. In een aantal koffertjes is een zogenaamde Gouden Wikkel verstopt. De gelukkige vinder wint een Boekstart verrassingspakketje van de bibliotheek.

Naast het gratis lidmaatschap biedt de bibliotheek veel materialen voor de allerjongsten. Ook zijn er regelmatig leuke (voorlees)activiteiten. Meer informatie hierover vindt u in de agenda . Kijk ook eens voor een leuk filmpje op Youtube