Afscheid van Ida Buurma van de Stichting Openbare Bibliotheek Staphorst.

Op donderdag 14 november a.s. en vrijdag 15 november a.s. zal Ida Buurma, teamleider en leesconsulent, na 32 jaar afscheid nemen van de Stichting Openbare Bibliotheek Staphorst.

Ida heeft zich met hart en ziel ingezet voor de diverse taken van de bibliotheek en het bestuur van de Stichting is haar daar zeer erkentelijk voor.

De afscheidsmiddagen vinden plaats in de bibliotheek Staphorst op donderdagmiddag 14 november van 14 tot 17 uur en op vrijdagmiddag 15 november van 15 tot 17 uur in de bibliotheek Rouveen, die gevestigd is in het Multifunctioneel Centrum Rouveen.
De bibliotheken zijn die middagen gewoon open voor de uitleen.

Alle leden van de bibliotheek en genodigden zijn van harte uitgenodigd om Ida, onder het genot van een hapje en een drankje, de hand te komen schudden en haar te bedanken voor haar inzet de afgelopen 32 jaar.