I.v.m. het corona virus is de Bibliotheek Staphorst gesloten t/m 28 april en alle activiteiten gaan niet door.

Met ingang van maandag 16 maart is de Bibliotheek Staphorst en Rouveen t/m 28 april gesloten voor publiek om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

• De online diensten (Online Bibliotheek) van de Bibliotheek zijn gewoon beschikbaar
  • Je kunt de geleende materialen in huis houden, uiteraard rekenen we geen boetegeld
  • Herinneringen over in te leveren materialen kun je negeren
  • Alle activiteiten in de Bibliotheek zijn tot nader order uitgesteld
  • Je gereserveerde materialen blijven gewoon in de Bibliotheek staan, zodra we weer open zijn, kun je deze ophalen. Er worden ook geen nieuwe reserveringen in behandeling genomen.
  • Het is niet mogelijk om materialen van buiten de provincie Overijssel te reserveren. Alle Bibliotheken in Nederland zijn gesloten, dus de materialen kunnen niet geleverd worden.

Wij vinden het belangrijk om zowel de bezoekers als medewerkers te beschermen. Daarom geldt de sluiting vooralsnog t/m 28 april. Zodra we weer open gaan, laten we dat weten via deze website.

We begrijpen dat dit voor veel vaste bezoekers een vervelende maatregel is, maar we vragen je begrip.

Coronavirus: Bibliotheek Staphorst en Rouveen zijn gesloten tot 28 april en alle activiteiten gaan niet door. Alle materialen die je thuis hebt zijn boetevrij en reserveringen bewaren we tot die datum.