Leestafel en werkplekken weer beschikbaar vanaf 1 juli

Vanaf woensdag 1 juli is het verblijf in de Bibliotheek versoepeld. Het is weer mogelijk om de krant te lezen, een kopje koffie te nemen of gebruik te maken van een werkplek.
Ook de toiletten zijn weer open.

Voor mensen die genoeg hebben van het thuis werken of gewoon even een rustig plekje willen hebben om te werken, zijn er werkplekken beschikbaar. Hier kan je werken met je eigen laptop, tablet of met een computer van de Bibliotheek. Uiteraard moet er 1,5m afstand worden bewaard tot andere mensen. U kunt een werkplek reserveren via  of even vragen via een bibliotheekmedewerker. Een plek kan een uur gebruikt worden.

Bibliotheek Staphorst is weer open van maandag t/m donderdag van 14.00-17.00 en vrijdag van 14.00-20.30 uur. Rouveen gaat vanaf dinsdag 7 juli open van maandag t/m vrijdag 7.30-17.30 uur. Elke woensdag en donderdag personeel aanwezig van 15.00-17.00 uur.