Corona update 14 april

Bibliotheek Staphorst en Rouveen zijn gesloten tot nader bericht.
Wel bieden we de afhaalbieb.

Afhaalbieb in Staphorst
Je reserveert via onze catalogus de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht. Beantwoord dan deze mail voor een afspraak voor een ophaalmoment op werkdagen tussen 15.00 en 17.00 uur en ook op zaterdag van 10.00-12.00 uur.

Bibliotheek Rouveen
Bibliotheek Rouveen is gesloten tijdens de lockdown. Reserveringen ophalen kan in Bibliotheek Staphorst op basis van afspraak.

Inleveren

Alle uitgeleende materialen zijn automatisch voor je verlengd tot 14 juni In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kun je de exacte inleverdatum terugvinden voor jouw geleende materialen.
De brievenbus in Bibliotheek Staphorst blijft open voor het inleveren van materialen.

Online Bibliotheek & Telefonisch spreekuur
Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gratis via de Online Bibliotheek e-books en luisterboeken lenen. Wil je meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl of maak gebruik van ons telefonisch spreekuur.
Op elke doordeweekse dag van 10.00 – 12.00 uur zijn we bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.
Stel uw vragen buiten deze tijden zoveel mogelijk per mail of via onze contactpagina.

Verrassingstas

Vind je het lastig om per titel te reserveren of weet je geen leuke titels meer? Vraag dan een verrassingstas aan. Lees meer