Nieuws uit de Bibliotheek

Vacature specialist basisvaardigheden

Vacature specialist basisvaardigheden

Ben jij die specialist die graag alle touwtjes in handen heeft en graag werkt binnen het sociaal domein?

Voor Bibliotheek Kop van Overijssel (werkgebied Zwartewaterland en Staphorst) zijn we op zoek naar een specialist basisvaardigheden. Een organisator pur sang die zich onder meer bezighoudt met de verschillende taken die samenhangen met het sociale domein. Een specialist met coördinerende taken die een programma vorm geeft op het gebied van basisvaardigheden. 

Als specialist basisvaardigheden initieer je (nieuwe) diensten op het gebied van digitale en taalvaardigheden, met als doel een hoger bereik van kwetsbare doelgroepen en senioren. Het werken aan de ontwikkeling van basisvaardigheden is van belang om mee te kunnen doen in de samenleving. Dit omvat naast voldoende taalvaardigheid ook digitale vaardigheden en rekenvaardigheden. De dienstverlening van de Bibliotheek bestaat uit het Digipunt | IDO, het Taalpunt, de digitale cursussen en andere activiteiten op het gebied van (digi)taal. Je neemt hiervoor deel in belangrijke lokale en sociale netwerken. 

Lees hier de hele vacature.

Interesse?

Reageer vóór donderdag 19 mei 2022 via deze link. Wil je nog meer weten over de functie, dan kun je informatie inwinnen bij Astrid Mensink, specialist Basisvaardigheden tel; 06 - 34963232 (maandag, dinsdag of donderdag). De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 23 Mei en de tweede gesprekken op maandag 30 Mei 2022.