Ga mee op reis: vakantielezen!

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

Hoe werkt vakantielezen?

Tijdens vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie alle schatten verzamelen. Het uiteindelijke doel is om de 6 schatten te verzamelen. Dan hebben jullie alle landen bezocht en opdrachten gedaan. De opdrachten kunnen jullie doen in en om het huis. Je kunt de hele zomer naar de bibliotheek voor leuke activiteiten, nieuwe boeken en voor de stickers die je kunt verdienen met de opdrachten. Heb je alle schatten gevonden en de stickers opgehaald in de bibliotheek? Dan maak je kans op leuke prijzen!

Wil je meedoen met je gezin? Meld je aan via www.vakantie-lezen.nl.

Voor wie
Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. De bibliotheek biedt dit digitale zomerleesprogramma aan voor kinderen uit groep 3 en 4. Met Vakantielezen willen we samen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.