Laat de natuur je verbazen tijdens de Kinderboekenweek

Wat is het liefste dier? De oudste boom? Of het harigste beest? Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) kun je het ontdekken in de Bibliotheek. Dan staat namelijk alles in het teken van de natuur. In de Bibliotheek kun je alles vinden over dieren, planten en het klimaat overal ter wereld!

Ga jij mee op ontdekking tijdens de GIGA-GROEN-DAG?

Op vrijdag 7 oktober is in Bibliotheek Staphorst van 16.00 tot 17.00 van alles te ontdekken. Er komt een echt ROVA vrachtwagen, je kunt spelen met de waterspeelbak en je kunt met de microbit spelletjes doen in de waanzinnige boomhut. Voor deze laatste activiteit moet je je even aanmelden via de agenda. Kom gezellig langs om de andere activiteiten te ontdekken. Zien we jullie op 7 oktober?

Burgemeester leest voor!

Burgemeester Jan ten Kate leest voor ter ere van de Kinderboekenweek op zaterdagochtend 8 oktober van 10.30-11.30 uur.
Hij kiest boeken rond het thema 'Giga-groen' .

Na afloop mag je de burgemeester vragen stellen.
Aanmelden vooraf is niet nodig.