Nieuws uit de Bibliotheek

Gratis boek voor jongeren

Gratis boek voor jongeren

De Boekenweek van Jongeren inspireert jongeren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, op plekken waar jongeren zelf te vinden zijn. Het motto is dan ook: dit wil jij lezen! Bij een Boekenweek hoort ook een geschenk: 3PAK. Wij geven deze verhalenbundel gratis aan jongeren van 15 tot en met 18 jaar. De boekenweek van Jongeren is dit jaar van 15 september tot en met 24 september 2023.

In de verhalenbundel zijn de volgende verhalen opgenomen:

  • In het verhaal van Philip Huff onthult Antoon in een opstel Nederlands zijn handeltje in sneakers. Zijn ouders zijn kwaad. Maar is het zo erg om veel geld te willen verdienen
  • Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen zullen jou eens even vertellen hoe jij je leven moet leiden, want zij zijn volwassen. Grapje. Volwassenen weten niks. Doe lekker waar je zelf zin in hebt.
  • Het verhaal van Rima Orie speelt zich af in de wereld van de populaire game Assassin’s Creed: Mirage. In het middeleeuwse Bagdad werkt Avani samen met de Orde om een belangrijke geheime formule te ontcijferen. Maar de vijand is ook geïnteresseerd in deze informatie…

Meer informatie
De Boekenweek van Jongeren inspireert jongeren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, op plekken waar jongeren zelf te vinden zijn. Kijk voor meer informatie over deze Boekenweek en de geschenkbundel op deze website.