Vergroot je digitale vaardigheden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de digitale samenleving en dus bieden we ook in de eerste helft van 2024 de cursus Klik & Tik aan. Zo ook het Digiloket | Informatiepunt Digitale Overheid waar je iedere week met al je digitale vragen terecht kunt.

Bel je ook altijd de kinderen als je hulp nodig hebt met de computer? Maar wil je het liever zelf kunnen? Tijdens de cursus Klik & Tik leer je meer over het typen van teksten en invullen van formulieren, het zoeken op internet en het kopen via webwinkels, het verzenden van mail en het op orde houden van de computer. De cursus bestaat uit acht lessen, die wekelijks op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Staphorst. Voor deze cursus zijn de lessen op woensdag 14 februari, 21 februari, 28 februari, 6 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april en 10 april 2024. Deelname kost 15 euro inclusief cursusmateriaal. Interesse? Klik hier om je aan te melden.

Digiloket
Heb je een digitale vraag? We helpen je graag verder. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid met vragen over het online contact met de overheid en bij het DigiLoket met vragen over het gebruik van je eigen computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader. Beide op hetzelfde moment in je eigen Bibliotheek. Kom gerust langs tijdens de open inloop op maandagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur. Klik hier voor meer informatie.