Vacatures - Vrijwilligers gezocht!

Voor welke leeftijd?: 18+ (iedereen boven 18)
Locatie en service: Bibliotheek Staphorst, Bibliotheek Rouveen

Altijd een plek voor mensen die mee willen helpen bij de dienstverlening van de Bibliotheek

De Bibliotheek heeft altijd een plek voor mensen gebruiken die mee willen helpen bij de dienstverlening van de Bibliotheek. Wil je op vaste dagen en tijden werken? Of juist liever flexibel inzetbaar zijn? Wil je helpen bij activiteiten, opruimen of juist het begeleiden van mensen bij het vergroten van taal- en/of digitale vaardigheden? Of vind je voorlezen voor kinderen heel erg leuk? Laat het ons weten. Word vrijwilliger bij de Bibliotheek!

Ben jij de vrijwilliger die:

• zijn of haar talent en enthousiasme wil inzetten voor de klanten van de Bibliotheek
  • klanten graag verder wil helpen op digitaal gebied en media
  • klanten wil adviseren over geschikte activiteiten van de Bibliotheek
  • digitaal vaardig is (of dit wil leren)
  • zelfstandig kan werken en initiatief toont

Past dit bij jou?

• Je bent gek op boeken
  • Je bent geordend en houdt van opruimen
  • Je wilt zorgdragen voor een mooie uitstraling van de Bibliotheek
  • Je vindt het leuk klanten te helpen en zo nodig door te verwijzen naar collega’s

Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Wat vragen wij van jou?

• Beschikbaarheid van minimaal één dagdeel per week en 1x per 6 weken op zaterdag.
  • Inzet van je tijd, talent en enthousiasme
  • Deelname aan ons inwerkprogramma en scholingstraject

Wat bieden wij jou?

• Een gezellige en inspirerende werkplek met leuke collega’s in het maatschappelijke hart van de samenleving: de Bibliotheek
  • Afwisselend vrijwilligerswerk
  • Een goed inwerkprogramma en scholingsmogelijkheden
  • Een goed attentiebeleid met o.a. een gratis abonnement van de Bibliotheek

Interesse?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Ida Buurma via  of tel. 0522-462044

Wat fijn dat je er over nadenkt om vrijwilliger te worden! Wil je onderstaand formulier invullen als je een beslissing hebt genomen?

Upload je CV of gebruik de tekstvakken om te vertellen over je werkervaring, opleiding en vaardigheden.

We willen graag van je weten hoe jij tegen het vrijwilligerswerk van de Bibliotheek aankijkt.

Wanneer ben je beschikbaar voor vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek?

Tot slot: ruimte voor vragen of opmerkingen

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met onze privacyverklaring.

.