Direct naar de inhoud

Yoleo

Voor welke leeftijd?: 4-12 (basisschool kids), 12-18 (tieners/jongeren)
Leren, lezen en lenen: Boeken
Thema: Jeugd en jongeren, Leesondersteuning

Gratis Yoleo voor bibliotheekleden

Leden van de Biblioheek mogen gratis alle boeken van Yoleo lezen. Lezen met Yoleo is leuker en makkelijker, omdat kinderen de tekst in de boeken tegelijk horen en zelf meelezen. De boeken verschijnen op de computer of tablet, en er loopt een karaokebalkje mee met de voorgelezen tekst.

Motiverend

Yoleo is heel geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen of die het leesplezier zijn kwijtgeraakt. Kinderen kunnen punten verdienen: hoe meer je leest, hoe meer punten. Als dat niet motiveert...

Gratis in bieb en voor leden

Leden van de Bibliotheek die al een account bij Yoleo hebben, kunnen dit via www.yoleo.nl aan hun bibliotheeklidmaatschap koppelen. Zo hoeven ze geen titels meer te kopen, maar kunnen ze deze gewoon online lenen: 10 boeken, 3 weken achter elkaar. Yoleo-boeken die iemand al gekocht heeft, blijven natuurlijk gewoon beschikbaar.

Computers in de bibliotheek geven vrije toegang tot alle boeken op yoleo.nl. En voor kinderen die gratis Yoleo via de bieb willen, geldt: tot 18 jaar is lid worden van
de Bibliotheek Staphorst helemaal gratis.

 

Bibliotheek Staphorst is weer open van maandag t/m donderdag van 14.00-17.00 en vrijdag van 14.00-20.30 uur. Rouveen gaat vanaf dinsdag 7 juli open van maandag t/m vrijdag 7.30-17.30 uur. Elke woensdag en donderdag personeel aanwezig van 15.00-17.00 uur.