Junior Einstein

Voor welke leeftijd?: 4-12 (basisschool kids)
Leren, lezen en lenen: Kennisbronnen
Thema: Jeugd en jongeren

In ieder kind zit een Einstein

Ieder kind is wel ergens goed in. De één in taal, de ander in rekenen of misschien wel techniek of aardrijkskunde. Het kan ook zo zijn dat een kind moeite heeft met één of meerdere vakken. Daarvoor is er Junior Einstein.

Oefenen

Junior Einstein biedt een online leeromgeving voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor alle vakken is er een ruim aanbod aan oefeningen voor verschillende groepen met variërende moelijkheidsgraad. Junior Einstein is in de Bibliotheek en thuis (na inloggen met je bibliotheekpas) te gebruiken.

Ga naar Junior Einstein

Bibliotheek Staphorst is weer open van maandag t/m donderdag van 14.00-17.00 en vrijdag van 14.00-20.30 uur. Rouveen gaat vanaf dinsdag 7 juli open van maandag t/m vrijdag 7.30-17.30 uur. Elke woensdag en donderdag personeel aanwezig van 15.00-17.00 uur.