de Voorleeshoek

Vier nieuwe filmpjes per week

De Voorleeshoek is een digitaal hoekje op de tablet, telefoon of computer waar kinderen van 0-10 jaar filmpjes kunnen kijken en even heerlijk weg dromen. De filmpjes zijn combinaties van spannende verhalen, leuke prenten en mooie muziek.

Elke week worden er vier nieuwe filmpjes geplaatst. Zo heb je altijd een rijk gevulde boekenkast!

Gewoon voor leesplezier, maar ook bij voorleesproblemen

Het is belangrijk om elke dag voor te lezen of zelf te lezen. Goed voor de taalontwikkeling, woordenschap en het taalgevoel. Hoe eerder je begint met voorlezen, des te beter het is. Maar het is ook gewoon heel erg leuk!

En als je nog moeite hebt met de Nederlandse taal, dyslectisch bent of niet goed bij stem, dan is de Voorleeshoek een goede oplossing om samen met je kinderen naar leuke voorleesverhalen te kijken.

Toegang

De Voorleeshoek is gratis toegankelijk in de Bibliotheek, maar ook thuis (na inlog met bibliotheekpas).

Ga naar de Voorleeshoek

Bibliotheek Staphorst is weer open van maandag t/m donderdag van 14.00-17.00 en vrijdag van 14.00-20.30 uur. Rouveen gaat vanaf dinsdag 7 juli open van maandag t/m vrijdag 7.30-17.30 uur. Elke woensdag en donderdag personeel aanwezig van 15.00-17.00 uur.