Word lid en krijg een cadeau!

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Boeken, E-books, Films, Muziek, Luisterboeken, Apps

Het is weer herfst en de dagen worden korter. Hét moment om lekker op de bank te kruipen met een goed boek. Met een Bibliotheek-abonnement raak je niet uitgelezen. Je hebt keuze uit een collectie van ruim één miljoen boeken en duizenden e-books. Word nu lid en ontvang een welkomstcadeau! Deze actie loopt t/m 31 december.

Lees, luister en laat je verrassen!

Waarom lid worden?

• Keuze uit een continu bijgewerkte leencollectie van één miljoen boeken!
  • Ruim 20.000 (actuele) e-books.
  • Liever luisteren? Ruim 1.000 luisterboeken staan voor je klaar
  • Volg inspirerende, verrassende cursussen en workshops
  • Leen films en games

Welkomstcadeau

De prijs voor het jaarlidmaatschap voor Bibliotheek Staphorst bedraagt € 45 euro. Meld je aan en ontvang een cadeaubon van Ondernemers Vereniging Staphorst – Rouveen ter waarde van € 15 euro. Bekijk hier waar deze te besteden is.

Meld je aan en ontvang je welkomstcadeau. Deze is samen met je ledenpas op te halen in de Bibliotheek.

Word lid van de Bieb

Algemene informatie en voorwaarden

De actie loopt tot en met 31 december en is voor iedereen van 18 jaar en ouder die lid wil worden van Bibliotheek Staphorst. Deze actie geldt alleen voor leden die een jaarabonnement afsluiten. Het welkomstcadeau is niet inwisselbaar in contanten. Ben je jonger dan 18 jaar dan is de actie niet geldig maar het lidmaatschap gratis: meld je hier aan.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.